Lediga tjänster

Redovisningsekonom

  • Tjänst nr: 2240
  • Bransch: Konsult
  • Stad: Göteborg med omnejd
Ansök här Skriv ut Tipsa en vän
  • Tjänst nr: 2240
  • Bransch: Konsult
  • Stad: Göteborg med omnejd

Ansök här Skriv ut

Efterfrågan på kvalificerade redovisningsekonomer är just nu stor. Vi söker därför dig som vill arbeta som konsult och som har erfarenhet från roller så som redovisningschef, redovisningsansvarig, redovisningsekonom eller som specialist inom något specifikt redovisningsområde.

Som konsult kommer du att arbeta hos våra kunder på kortare eller längre uppdrag. Arbetsuppgifterna är varierande, men uppdrag med inriktning mot redovisning innebär ofta månads- och årsbokslut, avstämningar, utredningar, momsredovisning samt utveckling av redovisningsrutiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika affärs- och ekonomisystem.

Som person är du analytiskt, noggrann och strukturerad. Du är driven och trivs med att ta eget ansvar samt att arbeta med förbättringar. Att arbeta i nya miljöer tillsammans med nya människor är något du trivs med.

Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Lisa Andersson på landersson@contaplus.se eller 0729-828200.

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.