Lediga tjänster

Controller

  • Tjänst nr: 2244
  • Bransch: Konsult
  • Stad: Göteborg med omnejd
Ansök här Skriv ut Tipsa en vän
  • Tjänst nr: 2244
  • Bransch: Konsult
  • Stad: Göteborg med omnejd

Ansök här Skriv ut

Det händer mycket hos oss och Contaplus söker nu kvalificerade konsulter inom ekonomistyrning och controlling på olika nivår. I vissa fall är våra kunder intresserade av att initialt ta in en konsult för att sedan rekrytera kandidaten permanent.

Arbetsbeskrivning:
Som konsult kommer du att arbeta hos våra kunder på kortare eller längre uppdrag. Arbetsuppgifterna varierar, men uppdrag med inriktning mot ekonomistyrning innebär vanligtvis att du arbetar med prognos, budget, analys och uppföljning.

Profil:
Vi söker dig som har en eftergymnasial examen som ekonom och relevant erfarenhet inom ekonomiområdet. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av ekonomimodeller och affärssystem. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav, muntligt så väl som i skrift.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du är driven och trivs med att ta visst eget ansvar samt att arbeta med förbättringar. Att arbeta i nya miljöer och med nya människor är något som du trivs med och tycker är givande.

Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan snarast.

För frågor kontakta Lisa Andersson på 0729-828200, landersson@contaplus.se.

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.