Lediga tjänster

Redovisningskonsult

  • Tjänst nr: 2293
  • Bransch: Redov/Revisions byrå
  • Stad: Göteborg
Ansök här Skriv ut Tipsa en vän
  • Tjänst nr: 2293
  • Bransch: Redov/Revisions byrå
  • Stad: Göteborg

Ansök här Skriv ut

För Modern Ekonomis räkning söker vi nu en redovisningskonsult. Du kommer att ansvara för flera av företagets kunder och sitta på deras nya kontor på Kungshöjd i Göteborg. Ni är totalt ca 35 personer på kontoret och du kommer att rapportera till en av fyra gruppchefer på kontoret.

Tjänsten:
Som redovisningskonsult kommer du att ansvara och sköta redovisningen för flera kunder. Kunderna är små till medelstora företag inom varierande branscher. I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Ansvara för den löpande kontakten mot kund
• Löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, kontering, kontoavstämningar och fakturamatchning
• Betalningar och löner
• Upprätta bokslut, Årsredovisning samt andra rapporter
• Inkomst- och skattedeklarationer innefattande moms samt arbetsgivaravgifter

Profil:
Du som söker har 3-5 års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete eller från revision. Du har förmodligen vana av att arbeta enligt Reko standard. Det är meriterande om du har arbetat med Wolters Kluwer/Norstedts, Fortnox eller Visma.
Du har en positiv inställning och ditt arbete genomsyras av kvalitet. Du är en noggrann och effektiv person som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du gillar utmaningar och trivs med att ha mycket kundkontakt. Du har ett självständigt arbete men är inte rädd för att ta hjälp från dina kollegor när det behövs. Du är bra på att samarbeta och kan hitta lösningar till redovisningsfrågor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kommer att arbeta i ett härligt team med varierande arbetsuppgifter. Du kommer ha möjlighet att lära dig nya saker och fortsätta kompetensutvecklas då företaget erbjuder löpande utbildningar och har en bra karriärsplan.

Företagspresentation:
Modern Ekonomi är en lokalt förankrad redovisningsbyrå med rikstäckande resurser. Vi erbjuder löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer m.m. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med kunden. Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det mindre som det medelstora företaget.

Modern Ekonomi grundades i 2006. Vid det tillfället fanns vi på fyra orter i landet och har sedan dess vuxit stadigt till dagens nivå med cirka 135 medarbetare spridda på 16 kontor runt om i landet från Gnosjöregionen i söder till Örnsköldsvik i norr.

Välkommen till takåsarna i Göteborg! Vi ser framemot din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Heidi Bader hbader@contaplus.se 0709-856337
Lisa Andersson landersson@contaplus.se 0729-828200