Lediga tjänster

Redovisningsansvarig

  • Tjänst nr: 2302
  • Bransch: Konsult
  • Stad: Göteborg
Ansök här Skriv ut Tipsa en vän
  • Tjänst nr: 2302
  • Bransch: Konsult
  • Stad: Göteborg

Ansök här Skriv ut

Till ett stort internationellt bolag med Nordiskt huvudkontor här i Göteborg söker vi nu en redovisningsansvarig för ett uppdrag som pågår ca 1,5 år.

Tjänsten:
I rollen som redovisningsansvarig sköter du den externa redovisningen och du kommer att ansvara för olika processer inom ekonomi. Du arbetar också med den interna redovisningen. Du är ansvarig för årsredovisningar, inkomstskattedeklarationer samt statistiska rapporter och är delaktig i månads och årsrapporteringen för de nordiska enheterna. I rollen rapporterar du till den nordiska ekonomichefen och har ett tätt samarbete med den nordiska controllern.

Profil:
Du är civilekonom eller motsvarande och har minst fyra års erfarenhet inom ekonomi, med fokus på redovisning. Kunskaper inom skatteområdet såsom Transfer pricing och moms är meriterande. För tjänsten krävs att du talar och skriver engelska obehindrat. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper i Tyska eller Finska. Vidare är du van vid att arbeta i Excel och erfarenhet av SAP är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att få in rätt person på företaget då du kommer att vara en del av en liten grupp med öppet klimat. Därför ser vi gärna att du är en prestigelös och flexibel person som stimuleras av att arbeta självständigt samt att du är stresstålig.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor kontakta:
Lisa Andersson landersson@contaplus.se 0729 828 200
Heidi Bader hbader@contaplus.se 0709 856 337