Lediga tjänster

Ekonomiansvarig till L2 Fastigheter

  • Tjänst nr: 2356
  • Bransch:
  • Stad: Göteborg
Ansök här Skriv ut Tipsa en vän
  • Tjänst nr: 2356
  • Bransch:
  • Stad: Göteborg

Ansök här Skriv ut

Vi söker en verksamhetsinriktad ekonomiansvarig till L2 Fastigheter AB. Du kommer att sitta på företagets kontor i centrala Göteborg och rapportera till VD.

Tjänsten:
I rollen som ekonomiansvarig kommer du ansvara för den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen av koncernen. Dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta med löpande redovisning och avstämningar, moms och deklarationer samt bokslut. Du är högst delaktig i verksamheten, arbetar med ekonomisk analys och projekt som berör den ekonomiska uppföljningen. Som ekonomiansvarig arbetar du även löpande med förbättringar och uppgraderingar av ekonomisystemet. Du har arbetsledande ansvar för två personer vad gäller arbetet med kund- och leverantörsreskontra och fakturering.

Profil:
Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt minst 5 års erfarenhet inom kvalificerad redovisning och ekonomistyrning. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är kommunikativ och har erfarenhet av att presentera ekonomiska siffror på ett lättförståeligt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av koncernredovisning.

Du är en noggrann, strukturerad, självgående och tar ansvar för ditt område. Du är en prestigelös person som trivs i en miljö där alla bidrar och hjälps åt. Du tycker affärerna är spännande och engagerar dig i verksamheten.

Företagspresentation:
L2 Fastigheter arbetar med utveckling, förvaltning och uthyrning av lokaler och bostäder på flera platser i Västsverige. Vi arbetar med olika typer av fastigheter med målsättningen att kunna utveckla och förbättra dem under vårt ägande.
Vi vill att våra hyresgäster ska uppfatta oss som en bra och engagerad samarbetspartner som underlättar deras vardag. Vår förhoppning är också att de insatser vi gör för att utveckla våra fastigheter skall bidra till positiva förbättringar i stadsutvecklingen. Läs mer om företaget på http://www.l2fastigheter.se/.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor kontakta:
Mattias Larrieu mlarrieu@contaplus.se 0734 166 016
Heidi Bader hbader@contaplus.se 0709 856 337